SNOOT! 2013

De voorstelling van SNOOT! 2013 vond zaterdag 20 april plaats in een, zoals verwacht, volle zaal van theater Swanla in Zevenhuizen.

De organisatie van deze regionale talentenpresentatie had het theater voor deze aflevering van SNOOT! omgetoverd tot een plek ergens in de ruimte. SNOOT! reisde het afgelopen jaar door het heelal, op zoek naar sterren. De talenten die een ster wilden worden, arriveerden op het podium via een raket en werden daar welkom geheten door de presentatoren die in ruimtepakken rondliepen.
Achter het podium hing een groot videoscherm, waarop het publiek kon zien wat er in het mission-control-centre gebeurde. Daar werden interviews met de artiesten gehouden.

Het leverde een spetterende en afwisselende show op, waarin de 11 deelnemers volledig tot hun recht kwamen.

Duidelijk werd in ieder geval dat de wijde omgeving van Zevenhuizen rijk is aan allerlei talent in allerlei leeftijden.

 

SNOOT!2014

De editie van 2014 vond plaats in een mager bezette zaal. Het aanwezige publiek heeft echter genoten van de beste versie tot nu toe. SNOOT! on the beach was dit jaar het thema en het werd een zeer zonnige aflevering met een heel afwisselend programma. In totaal zorgden elf acts en heel veel vrijwilligers voor een schitterende avond. Er traden vijf bands op, .Pillow (Dot Pillow), Richies Toyboys, Lenny's Lads en Rianne & the Pretty Bastards, twee zangers, Hanno van der Loo en Cor Lauffer, twee rappers onder de naam Souvie, de jonge zangeres Brinne Truyens, zangduo Albion, cabaretduo Claas & Koek en storyteller Hans Sytsema.

De deelnemers van 2014 kwamen uit de zeer wijde omgeving van Zevenhuizen. Er waren deelnemers uit Utrecht, Boskoop, Zoetermeer, Gouda, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Waddinxveen en Zevenhuizen. Het publiek in de zaal kon tussen sommige acts in meekijken met interviews die in een beachclub werden afgenomen.

SNOOT!2014 werd een artistiek ongekend succes en een goede aanloop naar het tweede jubileum, dat in 2015 zal worden gehouden.

Video's vorige edities:

Sponsors